Adio varfuri despicate!

Screen Shot 2013-11-10 at 5.26.05 PM

Screen Shot 2013-11-10 at 4.10.43 PM

Ieri am fost la salon, pentru ca parul meu trebuia tuns din varfuri. Cu ocazia asta am incercat foarfeca Jaguar TC – ThermoCut-System! Ce face aceasta foarfeca? Dupa cum va dati seama din demunirea sa (Thermo Cut), este vorba despre o foarfeca incalzita electric, care ne ajuta sa ne redescoperim parul in cea mai buna conditie a sa. Daca specialistii care au lucrat pe descrierea acestei unelte, ne-au spus ca Jaguar TC revolutineaza modul in care avem grija de parul nostru pentru ca aduce numeroase beneficii fiecarui tip de par, eu m-am convis de un singur lucru: inlatura varfurile despicate si sigileaza, prin caldura, cuticula firului de par.

Iar acesta este un lucru minunat in opinia mea, pentru ca in sfarsit stim ca prin faptul ca optam sa ne tundem cu Jaguar TC de fiecare data, ajutam parul sa creasca intr-un timp mai scurt, deoarece scapam de firele despicate.

Un mic visual, de la Jaguar. Ei au folosit un scanner microscopic pentru a exemplifica starile fizice ale firului de par:

Screen Shot 2013-11-10 at 4.37.17 PM

1 – Atunci cand firul de par creste din scalp, varfurile sunt inchise. Firul de par este elastic si stralucitor, are un volum optim, este sanatos.

2 – Radiatiile UV, poluarea din aer, impactul termic pe care placa, ondulatorul sau alte unelte de styling care folosesc caldura il au, precum si tratamentele chimice (decolorat, vopsit) duc la modificarea structurii firului de par -> damaged hair…

3 – Folosind o foarfeca normala, cuticula firului de par ramane nesigilata. Acest lucru inseamna ca varfurile sunt deschise si expuse in mod direct degradarii constante. Daca parul nu este protejat, isi pierde luciul, volumul si caderea naturala.

4 – Atunci cand stilistul foloseste Jaguar TC, varfurile sunt sigilate, deci se mentine un nivel optim de hidratare si substantele nutritive raman in firul de par. Parul este protejat in mod imediat de factorii nocivi ( pic. nr. 2) astfel ca in timp, devine mai sanatos.

(source: http://www.thermo-cut.com/gb/)

Ideea generala este una simpla, Jaguar ne promite mai putine fire despicate, ceea ce inseamna enorm de mult pentru noi, cele care ne dorim ca parul nostru sa fie mai sanatos, sa nu mai avem fire despicate, sa creasca lung si frumos intr-un timp mai scurt.

M-am tuns pentru prima oara cu aceasta foarfeca si astept cu nerabdare rezultatele de lunga durata: sa-mi creasca parul fara fire despicate! Va tin la curent cu ceea ce se intampla, voi reveni cu o serie de fotografii cand ma voi tunde cu Jaguar TC pentru a II-a oara si am sa notez progresele pe care parul meu le face, in procesul de crestere de la bob la par mediu/lung!

Dupa tunsoarea de ieri seara, Raul mi-a pus parul pe melcisori si am ramas asa cateva ore pana seara, am scos agrafele (see pics on Instagram @alinaceusan). Dimineata m-am trezit cu  un nou look de care m-am indragostit pe loc:

MUZICA

Pretul unul tuns cu Jaguar Thermo Cut pentru par mediu e in jur de 70-80 ron,fara spalat🙂 Pentru mai multe detalii & programari: 0364145603 / Boulevard Studio Cluj Napoca.

+ THE BONUS OF THE NIGHT

Cele doua castigatoare ale ultimelor doua concursuri desfasurate pe blog:

1 – ALDO SHOE OF THE SEASON – Ana Maria Stan (click on the name to see the winner set featuring the ALDO Red Heel)

2 – Organising Around – Cristina Paraschiv (pentru ca ne-a recomandat o serie de piese de mobilier foarte interesante, documentate cu link-uri, aici).

Astept cu nerabdare reactia celor doua castigatoare pentru ca au primit deja fiecare cate un mail.

Felicitari fetelor! Felicitari tuturor celor care v-ati inscris, pentru ca mi-a fost extrem de greu sa aleg un singur set, o singura castigatoare…

Astept parerile voastre despre Jaguar TC – would you try it?

Screen Shot 2013-11-10 at 4.10.43 PM