RITUALS | Diamonds are a girl’s best friend

RITUALS | Diamonds are a girl’s best friend

DIAMOND

E dupamasa, la noi in living e racoare si toata camera pare ca a fost special conceputa sa te atraga pe canapeaua asta imensa presarata cu perne confortabile. Simt nevoia sa ma deconectez si sa fac ceva doar pentru mine. Asta e momentul in care mi-am dat seama ca facusem o obsesie pentru micul moment in care pot sa ma asez pe canapea, cu un ceai rece pe masuta si imi aduc kit-ul de rasfat. Este evident vorba despre kit-ul de ingrijirea picioarelor de la Scholl, pe care il folosesc de doi ani. E placerea mea si de ce sa nu fac lucurile asa cum imi doresc – mi-am pregatit rapid un ceai de cirese cu gheata. I’m here to talk about the ritual, but this is my RITUAL.

SCHOLLALINA001

SCHOLL7

Folosesc produsele Scholl cu placere, am facut un moment din asta si sper ca si voi sa faceti un moment din asta pentru ca in prezent parca ne e tot mai greu sa ne deconectam, sa petrecem o ora-doua pe zi urmarind documentare, citind o carte, urmarind show-uri de moda – daca asta ne place. Meritam acest moment decicat doar noua. V-am pregatit un video in care explic toti pasii acestui ritual (evident, ultima data cand am urmat acest ritual eram imbracata in lenjerie de corp nude la H&M si o camasa XXL, tinuta care, cred eu, a influentat faptul ca dupa acest ritual am ramas pe canapea si m-am uitat la un film siropos si am plans. Mai lipsea inghetata.)

Anyways, primul pas este sa umplu un lighean cu apa calda si sa adaug in apa gelul racoritor pentru baie; raman cu picioarele in apa pret de 15 minute, timp in care ma destind; probabil si picioarele mele, talpile si calcaiele care ma poarta peste tot in zeci de modele de pantofi, imi multumesc acum. Acesta e momentul in care ceaiul ala rece e bine-venit. Tamponez cu un prosop curat pentru a inlatura surplusul de apa, dupa care las pila electronica cu cristale de diamant (e roz acum, vedeti?) sa isi faca treaba. Noutatea vine prin noua tehnologie a rezervei abrazive, care este acum mai abraziva (Extra Coarse) pentru excesul de piele ingrosata. De fiecare data cand vad pila asta imi rasuna in minte replica din reclama „Over one million women already have them: feet so silky smooth, that you can’t gelp but touch…” Imediat dupa baie, pielea moarta este mult mai usor de indepartat cu acest cap extra abraziv, asa ca acest pas nu imi ia mai mult de 2-3 minute. Si sa mai spuneti voi ca diamonds nu sunt a girl’s best friend (:mad face:)

SCHOLL9

SCHOLL2

New madness: pila electronica pentru unghii care da forma unghiilor, le scurteaza cu usurinta si le pregateste de ceva ce nu au mai avut parte de mult-mult timp: frumusetea naturala. Nu glumesc, citeste: primul pas scurteaza unghia si te ajuta sa ii dai forma dorita, pasul doi vine cu un buffer care matifeaza unghia si ii confera o textura uniforma, iar pasul 3 este un soi de piele care lustruieste unghiile si le reda in doar cateva secunde luciul natural. Nu ma asteptam ca acest pas sa functioneze atat de bine, in fond cred ca nu mi-am mai vazut unghiile atat de lucioase din copilarie. Iar luciul se mentine (day 3, it’s here). Aplic pe unghii si cuticule uleiul nutrivit. I’m ready. Acest sistem este util pentru cele dintre voi care isi doresc o manichiura express acasa, cu minumum de efort.

Este ce-i drept un ritual – sa iti oferi timp doar pentru tine. Nu la salon, acasa. Tu cu tine, un ceai, poate un film bun… Am renuntat pentru un moment la gelul semi parmanent, Shellac – is it? Imi fac eu unghiile acasa. Adevarul este ca imi face placere si sunt iar in perioada aia in care nu pot coopera cu faptul ca am doar o singura culoare pe unghii  timp de doua saptamani. Mai ales ca luna asta sunt atatea evenimente si atatea look-uri. Imi pregatesc unghiile cu pila asta dupa care aplic lacul de unghii. Hai sa vedem video-ul:

SCHOLL11

SCHOLLALINA001

SCHOLL4

Produsele se gasesc pe Emag.ro, click aici.

Holiday reminder

CLOCK EMOJI

Daca vei cumpara orice produs Scholl (go get it already) poti castiga o vacanta in Capri, Italia, in valoare de 3000 de euro. Produsele care se inscriu in aceasta lista sunt pila electronica, sau sistemul de ingrijire a unghiilor. Trimite numarul de pe bonul fiscal si numele magazinului de unde ai cumparat produsul intru-un SMS la 1873. Italy, here we come! Afla mai multe depre concurs pe Facebook, aici.

& Diamonds for you

Castiga un kit Scholl Velvet Smooth Diamond si experimenteaza acest ritual de ingrijire acasa, in liniste. Pentru a te inscrie in concurs, lasa-mi pe blog, un comentariu in care sa imi spui care este ritualul tau de ingrijire preferat, cum te destinzi, sau spune-ne cateva tips & tricks legate de ingrijirea picioarelor si da share acestui articol de pe pagina de Facebook a blogului. Relaxare placuta!

Update: Castigatoarea concursului Scholl este… Toma Mihaela (nr.18). Felicitari Mihaela, asteptam datele tale pe [email protected]. Fetelor va multumim pentru inscrieri, am avut de invatat cate ceva din fiecare ritual ? #NowLetsTest 

Bubblebath.gif

lovea1

0

Alatura-te conversatiei

Raspunde

*Fill in your details below or click an icon to log in

  • Bianca Simion, 22 iulie 2016 at 16:44

    manichiura si pedichiura sunt si preferatele mele cand vine vorba de relaxare acasa ,imi pun albumul 4 de la Hotel Costes,deschid geamurile larg si adaug cateva picaturi de uleiuri esentiale in cadita cu apa pentru picioare,in felul asta imi hidratez intens piele dar si umplu camera cu mirosuri minunate si fresh.

    0
  • BiancaU, 22 iulie 2016 at 16:45

    Cel mai mult timp investesc în îngrijirea părului. În aroma de portocala a spumantului de baie, folosesc inițial un șampon cu ulei de argan, apoi îmi răsfăț parul cu o mască tot cu ulei de argan (îi ador mirosul) si in timp ce aștept ca masca să acționeze citesc o carte sau ascult muzica preferata. După aceea, folosesc diferite uleiuri de par pentru că părul meu să aibă un miros minunat si sa arate sănătos. Așa mă încarc cu energie în fiecare final de săptămână. Cat despre îngrijirea picioarelor, am un truc pe care îl folosesc de câțiva ani, mai ales vara. Pentru a nu transpira în teniși, înainte de a mă încălța folosesc pudra pentru bebeluși. In acest fel, scap de problema mirosului urat si nici nu transpir.

    0
  • Simo Florina, 22 iulie 2016 at 18:50

    Ritualul meu preferat de îngrijire este următorul: o baie relaxantă, o exfoliere a pielii, inclusiv a picioarelor, apoi îmi fac manichiura și pedichiura și folosesc cremă hidratantă, chiar și pe călcâie.

    0
  • Crăciun Rita, 22 iulie 2016 at 18:55

    Mie place să stau cu picioarele în apă călduță, dacă se poate si o oră, folosesc piatra ptr călcâie si o cremă ptr picioare.

    0
  • Theodora, 22 iulie 2016 at 19:40

    Cel mai mult îmi place să îmi fac manichiura și pedichiura. Pentru ca am picior plat, simt dureri după ce merg mult pe jos. Am observat că dacă stau pe spate in pat si ridic picioarele la 90 de grade pe perete, simt ca ma relaxez. În plus, deoarece nu pot dormi cu șosete în picioare, am aflat de un truc: tăierea sosetelor în așa fel incat să acopere doar călcâiul si glezna. Astfel, pot să îmi hidratez zonele cu probleme.

    0
  • Ionescu Aurelia, 22 iulie 2016 at 20:35

    Imi răsfăț picioarele obosite intr-un vas cu apa calda in care pun bicarbonat . După ce pielea se înmoaie la curat cu o piatră ponce,apoi le dau cu crema hidratanta. ?

    0
  • yvifashion, 22 iulie 2016 at 21:22

    Ritualul meu de ingrijire preferat consta intr-un tratament spa incluzand un masaj corporal, mani, pedi si un tratament facial.

    0
  • Irin, 22 iulie 2016 at 22:04

    Nimic nu se compara cu o baie cu spuma si playlistul preferat si uite-asa zac in cada pana mi se face pielea creata 🙂 deci kitul asta ar fi perfect pt dupa baie,zic! 🙂

    0
  • Madalina A., 22 iulie 2016 at 22:17

    Buna Alina te pup , eu imi fac ritualul picioruselor in felul urmator : imi tin picioarele in ceai de musetel 20 de minute , apoi imi fac un gomaj cu zat de cafea si dupa imi pilesc calcaiele cu o pila normala ( mi ar place sa am una de la Scholl , dar nu imi permit ) apoi imi dau picioarele cu crema hidratanta doina in abundenta si imi pun sosetele si le las asa toata noaptea. Mereu a functionat si mi au facut picioarele de bebelus . Te urmaresc mereu si mai face foarte fericita daca as afla ca eu as fi castigatoarea kitului . Te pup

    0
  • Monica, 22 iulie 2016 at 23:51

    Ritualul meu pt picioare catifelate este foarte rapid 🙂 am un voinic care imi ocupa tot timpul asa ca nu am mult timp la dispozitie sa lenevesc. Atunci cand el doarme, iau un lighean si pun in el apa calda, ulei de masline si putin zat de cafea pt a exfolia excesul de piele 🙂 iar la sfarsit le rasfat cu putin ulei de cocos, dar chiar foarte putin , altfel incep sa fac niste acrobatii pe gresie de cum nu ai mai vazut :)))).

    0
  • Ana-Maria, 22 iulie 2016 at 23:57

    Ah, pai pentru destinderea mea, atat fizica cat si sufleteasca, imi umplu cada cu apa si cu ajutorul spumantului o fac ca de vis ( just like in the picture) ??, imi aprind câteva lumânări parfumate si ascult jazz… E mai mult decat perfect!
    Trick: Exfoliate and only then get rid of hairy legs and hands. The result is simply amazing! ? ???

    0
  • iuliascorner, 23 iulie 2016 at 3:47

    Ritualul meu de relaxare presupune putin ulei de cocos in par, o masca hidratanta pe fata, muzica relaxanta, lumanari parfumate (fie iarna, fie vara) si o manichiura/ pedichiura cu oja preferata. Weekend frumos sa ai ?!

    http://iuliascorner.wordpress.com/

    0
  • Teo, 23 iulie 2016 at 9:12

    Ritualul meu de îngrijire începe atunci când sunt singura in casa si pot sa ma destind ascultând muzica preferata. Apoi continua cu o baie relaxanta cu spuma si sare de baie. Timp in care imi exfoliez pielea si folosesc diferite măști pentru par. Dupa o baie minunata, încep prin a-mi îngriji pielea si unghiile, iar după un anumit timp investit in mine ma simt plină de energie.

    0
  • Madalina Crainic, 23 iulie 2016 at 9:38

    imi place sa`mi fac singura pedichiura, acum port o oja roz OPI care ma binedispune! secretul meu pentru calcaie fine e urmatorul: crema de galbenele pentru extra hidratare si o pereche de sosete. apoi te uiti la un serial si te relaxezi 🙂

    0
  • Andreea Sirba, 23 iulie 2016 at 12:25

    Ritualul meu incepe cu o baie relaxanta, intr-o cada plina cu spuma. Pe fundal, se aud melodiile mele preferate. Pielea va fi exfoliata bland, cu un scrub preparat de mine, din miere, ulei de masline si malai. Este excelent si pentru talpi, lasandu-le super fine! Dupa baie, urmeaza sa-mi hidratez tot corpulcorpul cu o crema cu parfum fructat, iar picioarele cu un gel racoritor.

    0
  • Alina G., 23 iulie 2016 at 18:08

    Salut!Citind articolele tale ma mai relaxez si eu…asa pe fuga cand dorm prichindeii 🙂 Avand doua maimutele(de 6 luni si respectiv 2 ani) timpul nu imi permite sa am un moment al meu foarte des si de durata decenta.De obicei seara dupa ce adorm amandoi,daca nu adorm sub dus ? ,imi relaxez picioarele intr-un lighean cu apa calda(ar fi ideal o cadita cu masaj pt picioare ?) in care pun sare de baie de la Pell Amar.Imi invioreaza picioarele umblate toata ziua instantaneu.Apoi folosesc crema pt calcaie si gelul venotonic pt picioare obosite si sunt ca noua.Nu stiu daca cunosti brandul Pell Amar insa eu le recomand din inima.Sunt romanesti 100%,au efect terapeutic,sunt dermato-cosmetice potrivite pentru toata lumea.Daca doresti detalii despre ele nu ezita sa ma contactezi :)Cam asta e ritualul meu….cand apuc sa ma delectez…Dar gelul venotonic il folosesc zilnic ?

    0
  • Andreea Ghinet (Yady Deea), 23 iulie 2016 at 19:13

    Ma destind facand o baie lunga cu spuma,saruri si uleiuri esentiale asculdand jazz instrumental sau latino,seara dupa munca o baie calda la picioare cu saruri si ulei de arbore de ceai e la fel de relaxanta ca un masaj

    0
  • Toma Mihaela, 23 iulie 2016 at 19:26

    Stau 15-20 minute cu picioarele in apa calda, dupa folosesc o pila normala pentru calcaie, desi m-ar face mare placere sa am si eu una ca cea de la Scholl, dau cu o crema hidratanta si intr-un final imi fac si pedichiura ?

    0
  • Nicoleta Alexandra, 23 iulie 2016 at 23:01

    Ritualul meu de ingrijire este urmatorul: imi tin cam 15 minute picioarele intr-un vas cu apa in care adaug putina zeama de lamaie, dupa care imi curat calcaiele cu o piatra ponce.
    La final aplic o crema protectoare si hidratanta.

    0
  • Roxana Dumitrascuta, 24 iulie 2016 at 9:14

    Pentru a-mi relaxa picioarele, dupa dus folosesc creme speciale si stau cu picioarele mai sus decat restul corpului pentru cel putin 15 min.

    0
  • candrea nadia alina, 24 iulie 2016 at 10:52

    Ritualul meu de ingrijire si relaxare presupune o baie cu sare de mare si gel de dus aromat, fructat! Rasfatul continua cu o crema hidratanta pentru ca am pielea sensibila si ma confrunt adesea cu senzatia de uscaciune!
    In privinta ingrijirii picioarelor, am nevoie de ajutor! Calcaiele au pielea ingrosata, crapata si evident, un aspect inestetic. M-as bucura enorm sa ma rasfat cu produsele Scholl, pentru ca sunt recunoscute pentru beneficiiile lor!
    Pila pentru calcaie este un must- have, la fel si crema hidratanta, in cazul meu!
    fb: nadia alina candrea
    [email protected]

    0
  • Iepure Cristina, 24 iulie 2016 at 14:46

    Am 4 ritualuri: pentru par, piele, maini si picioare. In ceea ce priveste parup saptamanal, de obicei la sfârşit de saptamana, aplic ulei de cocos innainte de spalare cu 2-3 ore. Dupa cele 2-3 ore spal parul, il usuc usor cu prosopul dupa care aplic marocan oil. Corpul inainte de dus sau baie fac un periaj uscat circular, intru la dus, dupa folosesc un ulei(argan). Unghiile de la maini le tin intr-un vas cu apa si lamaie cam 5minute dupa care le curat si pe urma folosesc buffer pe rand 3 pasi, aplic un ser sephora si baza este gata. La picioare, folosesc apa cu un amestec de uleiuri esentiale, dupa le ususc putin si folosesc in kit de la oriflame pentru calcaie, care contine un aparat micuţ cu 2 capete de schimb una foarte abraziza si una mai delicata care finiseaza, pe urma folosesc spatula pentru a curata unghiile si a indeparta impuritatile, buffer pentru pilire, netezire si luciu. Acestea sunt ritualurile principale.

    0
  • Toma Mihaela, 24 iulie 2016 at 18:35

    Stau 15-20 minute cu picioarele in apa calda, dau cu o pila simpla pentru calcaie, desi mi-as dori sa am si eu una de la scholl, folosesc o crema hidratanta si dupa putin timp imi fac si pedichiura ?

    0
  • Dinu Florina Madalina, 24 iulie 2016 at 22:28

    Imi place sa ma destind in cada plina cu spuma si cateva picaturi de ulei esential de lavanda, imi curat calcaiele cu o piatra ponce ca sa scap de celulele moarte si ca sa se regenereze pielea apoi aplic o crema speciala pentru calcaie.

    0
  • Aurelia A Dumitru, 25 iulie 2016 at 7:28

    Ritualul meu de ingrijire a picioarelor(talpilor)este urmatorul: intr-un lighean cu apa si bicarbonat inmoi picioarele,apoi cu instrumentele specifice curat talpile,apoi continui cu pedichiura.

    0
  • Stanescu Ana-Maria, 25 iulie 2016 at 11:38

    Ritualul meu de ingrijire a picioarelor este unul foarte bine stabilit. Incep prin a-mi inmuia picioarele in cada,unde am pus apa calduta si zeama proaspata de lamaie (acidul alfa hidroxi natural din lamaie ajuta la inlaturarea celulelor moarte ale pielii, iti ofera totodata o senzatie placuta, racoritoare).Separat intr-un bol, amestec zahar, ulei de masline si zeama de lamaie cu care fac un scrub si freac calcaiele si talpile picioarelor. Apoi le hidratez, folosind o crema sau lotiune de corp naturala sau un ulei de masaj bio.

    0
  • Andreea, 25 iulie 2016 at 11:59

    Ritualul meu de ingrijire a picioarelor este impartit in mai multe etape si are loc o data pe saptamana, de obicei seara:
    1. Imi inmoi picioarele (10-15 min) intr-un lighean cu apa calduta, putin gel de dus si bicarbonat de sodiu.
    2. Dupa ce a trecut timpul de inmuiere folosesc un ulei exfoliant cu particule abrazive de la Yves Rocher, iar dupa cateva minute de masaj clatesc picioarele cu apa calduta.
    3. Folosesc o pila obisnuita pentru picioare pentru a da jos pielea uscata, apoi aplic o masca nutritiva pentru picioare pe care o las sa actioneze toata noaptea. Evident dupa ce am aplicat masca mi-am pus si o pereche de sosete din bumbac pentru a nu murdari lenjeria, iar dimineata cand ma trezesc am cele mai fine picioare 😀

    0
  • Mara, 25 iulie 2016 at 19:25

    Pana cand e deschis concursul?

    0
  • Suta Lavinia, 25 iulie 2016 at 22:57

    Pentru îngrijirea picioarelor le țin întâi într-un vas cu apă în care adaug o lămâie stoarsă. Sucul de lămâie ajută la dizolvarea pielii moarte și uscate și aceasta poate fi îndepărtată mai ușor. Ma destind printr-un masaj cu un amestec făcut de mine din ulei de măsline și câteva picături de ulei esențial de eucalipt sau lavandă. Masez încet fiecare deget în parte, apoi talpa și glezna. Uneori folosesc și role de masaj, e foarte relaxant.

    0
  • POTOLINCA PETRONELA, 26 iulie 2016 at 22:38

    imi place sa ma relaxez in cada.o baie cu apa fierbinte si multa spuma,apoi ies si imi rasfat piciorele cu ulei,si la calcaie cu o cema speciala..o data la 3-4 saptamani,merg la salon ptr o manichiura si pedichiura..merit sa ma rasfat.

    0
  • Frusina Florea, 28 iulie 2016 at 21:08

    Țin picioarele într-un vas cu apă în care adaug o lămâie stoarsă.Curăț călcâiele cu o piatră ponce ca să scap de celulele moarte și pielea să se regenereze.Aplic o cremă special concepută pentru călcâie.Uneori sotul meu imi face masaj la picioare.

    0
  • maria ene, 29 iulie 2016 at 19:13

    Tin picioarele in apa calduta , piatra ponce o folosesc pentru exfoliere, pentru o hidratare optima. folosesc o crema reparatoare pentru picioare, cu 10% Uree

    0
  • Adina Roz, 29 iulie 2016 at 21:54

    Da, si ritualurile mele sunt legate tot de baie: exfolierea pielii fetei si a corpului, aplicarea unor creme hidratante, iar in ceea ce priveste ingrijirea picioarelor- tot homemade: exfoliere, hidratare, pedichiura.

    0
  • Florina, 29 iulie 2016 at 23:56

    Seara, după ce dorm fetele îmi fac o masca de argila cu diferite fructe, miere sau iaurt, îmi îngrijesc corpul cu o crema hidratanta sau un scrub cu zahar și cafea.

    0
  • Andreea, 2 august 2016 at 15:06

    Ritualul meu preferat de îngrijire începe cu o baie relaxantă cu sare de baie, apoi exfoliera pielii, inclusiv a picioarelor, apoi îmi fac manichiura și pedichiura, și curățarea călcâielor și la sfârșit hidratare cu crema mea preferată. În timp ce pe fundal se aud melodiile formației Maroon 5.

    0

ABONARE

MY PLAYLIST

ON REPEAT RIGHT NOW