INSPO

INSPO

Mai sunt doar doua zile pana incepe la Electric Castle, am discutat deja cu toti prietenii pe care ii asteptam la noi, eu mi-am facut lista de cumparaturi necesare si de pe acesta lista nu lipseste vopseaua alba de fata. Wait, what?

Machiajul de festival ne ofera libertatea suprema de a ne juca in mod creativ cu vopsele de fata, flash tattoos, aplicatii metalice si glitter. Fireste si mie  imi place sa experimentez, asa ca vara trecuta am aflat pe pielea mea ca sunt alergica la lipiciul din Flash Tattoos. Flash tattoos reprezinta o metoda fun de a condimenta, metalic, un look de festival/vara, insa cand mi-am dat seama ca cele patru buline argintii din frunte s-au transformat in patru puncte rosii (aka – vara trecuta la Summer Well) am renuntat la ele si am adunat toate tatuajele metalice pe care le aveam si i le-am predat lu’ soramea. Enjoy the summer, girl!

dde06ed72788d8fb031a62a88dc82b51

Anul asta mi-a ramas in minte o anume fotografie de pe Instagram, in care tipa folosise vopsea alba de fata pentru a acompania un under-eye smokey si pleoape aurii. O salvasem si pe Pinterest. Totul bine si frumos, de 1 mai ne intalnim cu Marius si Ivonne la mare, care ne fac cunostiinta cu prietenele lor, care erau de asemenea pictate pe fata – si asta facea diferenta, intr-o multime. Mi-a placut mult look-ul lor, asa ca pornind de la aceasta idee, am compus o galerie de fotografii adunate de pe the mighty internet care imi servesc drept inspiratie si care sper sa va inspire si pe voi.

Evident inainte de toate am cautat vopsea de fata pe baza de apa online, dupa care mi-am dat seama ca o sa gasesc sigur asa ceva la Rembrandt, pe universitatii, asa ca am trecut si asta pe lista de “to-do’s”. Voi ce fel de vopsele de fata ati incercat (daca ati incercat)?

 #ACFestivalSeries

 

0

Alatura-te conversatiei

Raspunde

*Fill in your details below or click an icon to log in

  • Disy, 12 iulie 2016 at 14:28

    Iti recomand eyeliner gel de la Atelier Paris. Este mega pigmentat si mega rezistent. L-am dat jos de pe mana dupa 3 zile, desi sunt obsedata de spalatul pe maini

    0
  • Deratizare Bucuresti, 18 iulie 2016 at 1:08

    Am observat ca sunt la moda sprancele colorate cu sclipici sau paiete, mi-ar placea sa te vad fardata asa 😀

    0

ABONARE

MY PLAYLIST

ON REPEAT RIGHT NOW